Totalrenovering Stockholm

Totalrenovering Stockholm när du vill ha det ordentligt gjort

Totalrenovering Stockholm när du vill ha det ordentligt gjort

Som en byggfirma med lång erfarenhet av totalentreprenad kan Köksrenovering Stockholm ta hand om totalrenovering av kök, badrum och andra delar av hem och arbetsplatser. Vi har hantverkare inom alla yrkesgrupper och tack vare vårt systerbolag EM Rör har vi tillgång till egna rörmokare.

När du kontaktar oss inför en totalrenovering i Stockholm börjar vi med att gå igenom projektet tillsammans med dig. Vi hjälper dig att planera och genomföra en renovering på ett optimalt och tidseffektivt sätt genom att koordinera snickare, elektriker och rörmokare. Hos oss tilldelas du alltid en kunnig projektledare med gedigen erfarenhet av totalentreprenader. Projektledaren bistår med råd angående byggnadstekniska åtgärder och ser till att din totalrenovering håller sig inom ramarna för din budget.

Offert Totalrenovering
Hur lång tid tar en totalrenovering?

Hur lång tid tar en totalrenovering?

En omfattande renovering är ett stort projekt med många olika moment. Hur lång tid en totalrenovering tar beror på hur omfattande renoveringen är. Ska du endast renovera några enstaka rum som kök eller badrum? Eller vill du att vi ska tilläggsisolera och renovera från vind till källare? Tidsåtgången vid en renovering handlar till stor del om hur välplanerat arbetet är och tillgången på hantverkare. Vi har mångårig erfarenhet av att säkerställa att arbetsgången mellan olika hantverkare framskrider på allra bästa sätt. Tack vare ett brett nätverk kan vi hjälpa till med samtliga delar av renovering, om- eller nybyggnation. Förfarandet med totalentreprenad uppskattas av våra kunder då det sparar såväl tid som pengar.

En totalrenovering med en genomarbetad projektplan

Vårt arbetssätt är kundorienterat och flexibelt, och om du vill ta hand om delar av renoveringen på egen hand så ser vi till att planera för detta. Vid en totalrenovering av ett kök kan du till exempel själv riva ut det gamla köket, sedan kommer våra hantverkare för att genomföra de mer omfattande arbetsuppgifter som kräver fackkunskaper. Vi schemalägger moment som plattsättning, arbete med el, rördragning och köksmontering för en tidsoptimerad arbetsgång i enlighet med dina önskemål.​

Totalrenovering i Stockholm med behöriga hantverkare

När du väljer en byggfirma för en totalrenovering i Stockholm är det viktigt att du känner dig trygg med ditt val. För att du ska få en bra överblick över vårt arbetssätt kommer vi gärna hem till dig för en konsultation där vi diskuterar dina önskemål och förväntningar. Samtliga hantverkare som arbetar hos oss är behöriga och vi innehar ansvarsförsäkringar. Vi är även noga med att de material som vi använder är av hög kvalitet och har bra materialgarantier. Då vi innehar F-skattesedel kan du använda ditt rotavdrag när du anlitar oss för att sänka din kostnad för totalrenovering av kök eller andra utrymmen.

Omdömen om totalrenovering av kök i Stockholm

Vad säger tidigare kunder?

Mycket nöjd med Södertörns Bygg och Konsult och det arbete som de utförde. Anlitade dem för totalrenovering av en äldre villa med stort renoveringsbehov. Offert, genomförande och slutbesiktning levde upp till mina krav.

Kaj Wahlgren
Totalrenovering hus Bromma

Vi kontaktade firman för en totalrenovering av ett kök. De hade bra idéer som vi aldrig skulle tänkt på själva och rörmokare och köksmontörer kom på avtalade tider.

Anki Larsson
Nytt kök

Vi anlitade SBK på totalentreprenad vid renovering av badrum och kök. Det var noggranna och punktliga. Kan rekommendera företaget och kommer anlita dem igen.

Albin E.
Totalentreprenad Stockholm

Gratis konsultation?

Boka in ett kostnadsfritt möte

Funderar du på att låta genomföra en totalrenovering i Stockholm och vill veta på hur omfattande en sådan är och hur mycket den kan komma att kosta? Våra erfarna projektledare kommer gärna hem till dig för att diskutera ditt projekt. Vid besöket kan vi, om du så önskar, gå igenom din fastighets renoveringsbehov. Därefter har vi underlag för att ta fram en komplett offert med exakta prisuppgifter.

Boka Nu