Köksrenovering i Stockholm Tjänster

Som en byggfirma med bred kompetens kan vi hjälpa kunder med alla typer av köksrenoveringar. Vi utför såväl köksmontering av befintliga stommar och luckor som platsbyggnation av kök.

Våra snickare och rörmokare har en omfattande erfarenhet av allt från att byta köksinredning till kompletta totalentreprenader åt kunder på orter som Nacka, Solna och Järfälla. Du är varmt välkommen att kontakta oss oavsett om du behöver hjälp med en totalrenovering av kök eller endast vill fräscha upp utvalda delar.

Begär en kostnadsfri offert Vi hör snabbt av oss till dig

Tjänster för en fackmannamässig köksrenovering Hjälp med alla delar av renoveringen

  • Köksrenoveringar på totalentreprenad där vi tar helhetsansvar
  • Erfarenhet av köksplanering
  • Platsbyggnation av köksöar och stommar
  • Köksmontering av alla sorters kök
  • Byten av dina köksluckor och fronter
  • Plattsättning av kakel och klinker
  • Erfarna rörmokare som alla innehar våtrumscertifikat
  • Behöriga elektriker för säkra elarbeten
  • Hantverkare för alla typer av ny-, till- och ombyggnationer

Vi skräddarsyr ditt nya kök Hantverkare från alla yrkesgrupper för kompletta köksrenoveringar

Vi kan ta hand om alla delar av en renovering eller ombyggnation. Vårt nätverk består av hantverkare från alla yrkesgrupper, och vi koordinerar arbetsgången mellan elektriker, rörmokare och snickare för en smidig köksrenovering. Oavsett om du anlitar oss för byte av köksinredning eller en totalrenovering garanterar vi ett fackmannamässigt arbete.

En certifierad och försäkrad firma Vi är försäkrade via If

Vi innehar alla de entreprenad- och ansvarsförsäkringar som krävs i vår bransch, och rörmokarna i systerföretaget EM Rör är certifierade av branschorganisationen Säker Vatten. Vi säkerställer alltid att alla som befinner sig på arbetsplatsen är behöriga att utföra sina arbetsuppgifter och vi arbetar i enlighet med gällande säkerhetskrav och regler.

Använd ditt rotavdrag Dra av 30 % av arbetskostnaderna vid din köksrenovering

Som privatperson har du rätt att använda rotavdraget och dra av upp till 50 000 kronor av priset på arbetet, och på så sätt sänka din kostnad för köksrenovering.Reduktionen gäller när vi arbetar i din bostad, ditt fritidshus eller din sommarstuga.

Vad tycker tidigare kunder? Tack för alla omdömen om våra köksrenoveringar i Stockholm med omnejd!

Snabb offert, tydliga avtal och bra materialgarantier. Vi kände oss trygga med SBK från första början och kan tänka oss att ta deras hjälp igen. Vårt nya kök blev precis som vi tänkt oss. Tack!

Fam. Andersson Köksrenovering villa

Södertörns Bygg och Konsult platsbyggde köksbänkar hemma hos oss. De var punktliga och gav oss en hel del goda råd. Vi kan rekommendera företaget till alla som söker en seriös firma.

Lena Karlsson Köksbänkar

Johan och Andreas var lättsamma att ha att göra med och de utförde jobbet inom de överenskomna tidsramarna. Vi är mycket nöjda med vårt nya kök.

Familjen Gustafsson Köksrenovering Östermalm

Gratis konsultation?

Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra tjänster. Våra erfarna projektledare delar gärna med sig av sina kunskaper för att hjälpa dig att förverkliga ditt drömkök. Vi nås via mejl, telefon eller genom att du fyller i formuläret som du hittar högre upp på den här sidan. Vi kommer gärna hem till dig för att mäta och diskutera ditt projekt på ett kravlöst sätt!