Köksinredning Stockholm

Köksinredning Stockholm utfört av riktiga proffs

Köksinredning Stockholm utfört av riktiga proffs

Ett genomtänkt kök gör din bostad mer inbjudande och höjer värdet vid en försäljning. Vi har gedigen erfarenhet av att hjälpa kunder som vill byta köksluckor och annan köksinredning för att göra hemmets hjärta mer funktionellt.

Hos Köksrenovering Stockholm arbetar erfarna snickare och hantverkare som kan hjälpa dig att byta ut hela, eller delar, av din köksinredning i Stockholm. Vi kan montera befintliga stommar och köksluckor eller förverkliga platsbyggda lösningar. Våra medarbetare har en sammanlagd lång erfarenhet och vid behov tar vi in certifierad personal utifrån, något som även innebär att vi kan ta hand om mer omfattande köksrenoveringar på totalentreprenad. Vi tar oss an uppdrag runtom i södra Storstockholm.

Offert Köksinredning
Hur mycket kostar det att byta köksinredning?

Hur mycket kostar det att byta köksinredning?

Att byta ut inredningen i ditt kök är ett snabbt sätt att göra rummet mer funktionellt, snyggt och modernt. Kostnaden för köksinredningen beror på de material du väljer, storleken på ditt utrymme och om du vill ha platsbyggda detaljer eller beställer hem ett färdigt kök. Vi kan hjälpa dig med alla typer av köksmonteringar såväl som byggen av nya stommar. Vår byggfirma kan anlitas för uppdrag uppdrag i Stockholm, inklusive orter som Solna, Nacka och Järfälla. Om du kontaktar oss och berättar om ditt projekt kan vi snabbt ta fram en detaljerad offert. Vi kommer även gärna hem till dig för att mäta ditt kök och se över förutsättningarna för ditt projekt i detalj.

Kan ni hjälpa mig med el och VVS i köket?

Tack vare vårt systerföretag har vi tillgång till egna certifierade rörmokare. Vi har även ett stort kontaktnät och kan koordinera arbetet med elektriker och de andra yrkesgrupper som behövs när vi renoverar ditt kök. Vår byggfirma erbjuder verkligt skräddarsydda lösningar såväl när det kommer till köksinredning som när vi bygger nya kök från grunden. Alla som arbetar för oss är behöriga för sina respektive uppgifter och vi lämnar alltid över dokumentation som visar att arbetet är fackmannamässigt utfört.​

Vi förser dig med en ny köksinredning i Stockholm

Ett välplanerat kök kräver tid och eftertanke. När du tar hjälp av oss anlitar du ett byggföretag med gedigen erfarenhet av att rita upp funktionella och genomtänkta kök. Vi ser till att förverkliga dina köksdrömmar samtidigt som vi är noga med att hålla ditt pris för att byta köksluckor och annat material på en bra nivå. Tack vare ett välplanerat arbetssätt och goda kontakter med byggrossister kan vi ta fram prisvärda lösningar som inte kompromissar med kvaliteten. När du anlitar oss för att montera eller platsbygga köksinredning i Stockholm väljer du att ta hjälp av en firma med ett kundfokuserat arbetssätt och vi skräddarsyr alltid renoveringen av ditt kök i enlighet med dina behov.

Omdömen om köksinredning i Stockholm

Vad säger våra kunder?

Företaget bytte ut köket i en villa från 70-talet. Jag är genomgående nöjd med det arbete som utfördes. Alla hantverkare var på plats i tid och det genomfördes en slutbesiktning.

Anne Berntsson
Nytt kök Solna

Tog hjälp av SBK för att bygga en köksö. Min fru och jag hade en tydlig idé om hur vi ville ha det i köket och hantverkarna byggde köksön enligt önskemål.

Anders Jansson
Köksö Nacka

Vi har ett kök med en lite udda planlösning och behövde hjälp att platsbygga köksstommar. Firman gav ett seriöst intryck från första kontakten och hantverkarna var kunniga.

Rolf Lindgren
Nya kökstommar

Gratis konsultation?

Vi hjälper dig att ta fram ditt drömkök

Vi åtar oss projekt i alla storleksklasser och bjuder dig gärna på köksinspiration. Kontakta oss så bokar vi in en konsultation där vi går igenom hur du vill ha ditt nya kök. Vi anlitas ofta på rekommendation av tidigare kunder och vi visar gärna exempel på några av de projekt som vi genomfört. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer!

Boka Nu