Kostnad köksrenovering Stockholm?

Kostnad köksrenovering Stockholm?

Som en firma med lång erfarenhet av köksrenoveringar är vi måna om att våra kunder ska erbjudas snabba offerter med fasta och tydliga priser.

Vi är experter på att renovera, montera och byta ut kök. Våra medarbetare tar sig gärna an små som stora uppdrag på totalentreprenad och vi säkerställer att ditt pris för köksmontering eller renovering hamnar på en bra nivå. Vi kommer gärna hem till dig för att mäta och se över förutsättningarna för ditt projekt innan vi tar fram en komplett offert. Besöket är naturligtvis helt gratis och utan förpliktelser. Projektledaren som utför konsultationen har en gedigen erfarenhet av köksplanering och delar med sig av goda råd och tips.

Vi är registrerade för F-skatt och du kan använda ditt rotavdrag när du anlitar oss! Vår byggfirma separerar alltid material- och arbetskostnader så att du snabbt får en överblick av priset för att renovera kök med ROT. För att boka in en tid fyller du i dina kontaktuppgifter i offertformuläret här intill. Vi ser gärna att du beskriver ditt projekt kortfattat så att vi snabbt kan återkomma med kostnadsuppgifter.

Begär en fri offert!
+
=

Tack till alla kunder som lämnat omdömen om köksrenoveringar!

Vad säger våra kunder?

En firma som höll vad de lovade. Vi hade ett kök som skulle monteras och en bekant tipsade oss om företaget. Trevliga hantverkare som snabbt fick köket på plats.

Johan
Köksmontering Vallentuna

Lät företaget ta hand om alla delar av en köksrenovering i ett äldre radhus. Tydlig offert, bra kommunikation och en renovering till ett korrekt pris.

Lasse Bengtsson
Totalrenovering kök

SBK bytte våra köksluckor. Vi är mycket nöjda med en prisvärd lösning som förnyade vårt kök. Rekommenderar firman och kan tänka oss att anlita dem igen.

Hanna Larsson
Nya köksluckor

Gratis konsultation?

Vi hjälper dig med din köksplanering

Drömmer du om ett nytt kök och vill ha hjälp att förverkliga ditt projekt? Boka in ett besök med en av våra erfarna projektledare! Vi kommer till den adress där renoveringen ska ske för en kostnadsfri kökskonsultation. Mötet är ett tillfälle för dig att ställa frågor om hur vi arbetar och det ger oss ett bra underlag för att ta fram en gratis offert.