Köksmontering Stockholm

Proffs på köksmontering i Stockholm med omnejd

Proffs på köksmontering i Stockholm med omnejd

Önskar ni byta bänkskiva eller förnya hela köksinredningen? Vi kan anlitas för att montera kök i olika storlekar och tack vare vårt stora kontaktnät med hantverkare inom olika yrkesgrupper kan vi åta oss alla delar av ert projekt.

Som snickare genomför vi er köksmontering i Stockholm enligt branschstandard. Behöver ni även få nya eluttag installerade, eller vattenledningar flyttade, kan vi även åta oss den delen av arbetet. Vid en köksmontering utgår vi från de ritningar ni har på ert kök och säkerställer att alla delar, såväl stommar som luckor, blir monterade enligt era anvisningar. Med vår hjälp kan er köksrenovering i Stockholm bli precis som ni önskar!

Offert Köksmontering
Vill ni anlita en seriös byggfirma för er köksmontering?

Vill ni anlita en seriös byggfirma för er köksmontering?

Med södra Stockholm som utgångspunkt välkomnar vi både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar som vill förnya köket. Vi kan även kontaktas av kunder som är belägna i Täby, Vallentuna och Uppsala och gör alltid vårt bästa för att kunna bistå med vår expertis oberoende av var ni bor. Som byggfirma är vi noggranna att gå igenom er köksrenovering steg för steg innan vi inleder ett arbete. Det gör vi för att vi vet hur viktigt det är för våra uppdragsgivare att känna sig helt trygga med det arbete våra hantverkare kommer utföra. Självklart kan vi också bistå med tips inför er köksrenovering eller -montering om ni så önskar.

Ett kvalitativt köksmontage till rätt pris

Eftersom vi har all kompetens som behövs för att kunna åta oss hela köksmonteringen själva kan vi hålla våra priser på en bra nivå. Självklart förser vi er med nödvändiga intyg efter utfört arbete. Hur omfattande er köksmontering i Stockholm är ligger till grund för vilket kostnad vi debiterar för arbetet. Har ni bra stommar och enbart skall byta köksluckor krävs det ofta inte någon omfattande arbetstid för att få arbetet gjort, medan ett komplett montage med stommar tar något längre tid att utföra.​

Vi tar hand om hela er köksmontering i Stockholm

När man står inför en renovering eller köksmontering i Stockholm är det många saker som skall klaffa. Väljer ni att anlita oss kommer vi ta över helhetsansvaret, vilket innebär att vi koordinerar elektriker, snickare och VVS-montörernas arbete så att rätt person finns på plats när deras kunskap behövs. Ska ni riva ett gammalt kök kan vi även ta hand om den delen av projektet, och då ser vi naturligtvis till att det gamla köket återvinns på ett korrekt sätt. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder totalentreprenad samtidigt som vi kan hålla vårt kostnad för köksmontering på en bra nivå. Välkomna till oss när ni behöver hjälp av köksexperter!

Omdömen om köksmontering i Stockholm

Vad säger våra kunder?

Tydlig kommunikation, trevliga hantverkare och ett väl utfört arbete. De hjälpte oss montera ett nytt kök på sommarstugan och vi har ingenting att anmärka på. Kan varmt rekommenderas till andra kunder.

Anne-Lie
Köksmontage Stockholm

Vi tog hjälp med att riva ut ett gammat kök som skulle ersättas med ett nytt. När vi fått köket från leverantören inledde de arbetet direkt.

Johannes Skogberg
Köksmontering

Hade tänkt byta köksluckor själv men jag insåg att det skulle bli svårt att få alla luckor raka när det var en speciell design. Nöjd med arbetet!

Helny S
Nytt kök

Gratis konsultation?

Vi besöker er på er adress

Vill ni diskutera er köksmontering i Stockholm med våra hantverkare? Vi besöker er gärna på er adress för att gå igenom förutsättningarna för projektet, och efter att vi har träffats tar vi fram en skräddarsydd offert för arbetet i er bostad. Privatpersoner kan naturligtvis välja att använda sina ROT-avdrag vid ett köksmontage. Väljer ni att använda det sänks våra arbetskostnader med 30 %.

Boka Nu