Hantverkare i Stockholm

Specialister på att renovera kök

Specialister på att renovera kök

Vi är en byggfirma med lång erfarenhet av alla typer av projekt inom renovering, bygg och markarbeten. Under den tid vi varit verksamma har vi hjälpt en rad nöjda kunder med allt från altanbygge till köksrenovering i Stockholm och omkringliggande orter som Solna, Nacka och Vallentuna.

Vi arbetar ofta på rekommendation av tidigare kunder och tack vare ett stort kontaktnät kan vi hjälpa till med alla delar av ditt projekt. Vår byggfirma anlitas i stor utsträckning för uppdrag på totalentreprenad där vi tar ett helhetsansvar. Vi utför såväl stora som små jobb och vi arbetar alltid med samma noggrannhet och flexibilitet.

Boka Nu

En byggfirma med nöjd kund-garanti på din köksrenovering

Vi är inte färdiga innan kunden är 100 % tillfreds

Ett seriöst byggföretag utmärks av sina goda referenser, något som våra hantverkare i Stockholm är väl medvetna om. En av de anledningar till att vi har lyckats knyta till oss återvändande kunder är att vi aldrig ger oss innan klienten är helt nöjd med arbetet. Vår specialitet är badrums- och köksrenoveringar och vi utför uppdrag både åt privatkunder och företag. Bland våra referensprojekt finns bland annat en skola på Lidingö samt en affärslokal i Mall of Scandinavia. Våra projektledare ser till att hålla tider och koordinerar arbetsmoment så att din kostnad för köksrenovering i Stockholm hålls på en bra nivå.​

Omdömen från kunder som vi hjälpt att renovera kök

Vad säger våra kunder?

Trevliga hantverkare som höll tider och var tillgängliga på telefon när vi behövde det. Utöver att montera vårt nya kök så lade de ett nytt golv och satte kakel.

Familjen Ek
Köksrenovering Järfälla

Vi kände redan från den inledande telefonkontakten att det här var rätt firma för oss. De gav förslag på lösningar som vi aldrig skulle ha kommit på själva.

Ia Bengtsson
Ombyggnation kök

Det här var andra gången jag anlitade företaget. De helrenoverade en av de lägenheter som jag hyr ut. Proffsiga och tillgängliga, jag rekommenderar dem!

Alvar
Totalrenovering lägenhet
Ett tryggt val när du ska renovera kök

Hantverkare i Stockholm

Under den tid vi varit verksamma har våra hantverkare i Stockholm förmånen att utföra en mängd olika typer av köksrenoveringar i allt från privatbostäder till offentliga lokaler. Vi delar gärna med oss av referenser och bjuder på inspiration från tidigare projekt. Kontakta oss via mejl, telefon eller offertformuläret här ovanför så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att genomföra din köksrenovering!

Gratis konsultation?

Vi ger dig tips inför renoveringen

Hos oss arbetar projektledare med en lång erfarenhet av att renovera kök och andra byggprojekt. När du tar kontakt med oss kan vi, om du så önskar, boka in ett möte där vi kommer till din adress för att se över planeringen av ditt projekt. Vi erbjuder gratis rådgivning inom teknisk förvaltning och hjälper till med konstruktionsritningar och eventuella bygglov.

Boka Tid